Molla kalalanka

Kotimainen Molla kalalanka on Suomen Lanka Oy:n valmistama Molla Mills Crochetterien nimikkolanka. Liina kalalangan tapaan myös Molla kalalanka on 100% puuvillaa ja sitä on saatavilla viittä eri väriä sekä 12- että 18-säikeisenä. Pakkauskoko on vanha tuttu 500 gramman rulla. Molla kalalanka on täysin yhteensopivaa Liina kalalangan kanssa, eli jos kaipaat työhösi esimerkiksi mustaa tai luonnonvalkoista Mollan värien sekaan, niin ne löytyvät Liinan valikoimasta.

loput2

UUTUKSIA MOLLAN VÄREIHIN!

MOLLAN SAATAVILLA OLEVAT VÄRIVAIHTOEHDOT:

MINTTU (70)
SINAPPI (35)
MELONI (61)             *UUTUUS*
JADE (51)                  *UUTUUS*
LAVENTELI (71)        *UUTUUS*

 

Kaikki värilliset Molla kalalangat ovat reaktiivivärjättyjä, eli niiden pesunkesto on 60 astetta ja ne täyttävät Standardisoimisliiton värinkestevaatimukset (TSL 23-901).

HUOM! Värimallit saattavat poiketa todellisesta väristä riippuen monitorin säädöistä ja asetuksista. Värimallit ovat vain viitteellisiä, todelliset värit voitte tarkistaa värikartasta, joita löytyy jälleenmyyjiltämme. Otattehan myös huomioon, että eri värierien välillä saattaa olla sävyeroja.

Kalalankatuotteiden yleiset pesuohjeet

                 

Noudata aina annettua hoito-ohjetta. Lämpötilamerkinnät pesussa sekä silityksessä ovat enintään-lämpötiloja. Lajittele pyykki värin, likaisuuden, lämpötilan ja vaaditun mekaniikan mukaan. Pese tummat ja vaaleat tekstiilit erikseen. Valkoiset puuvillatuotteet vaativat valkaisevan pesuaineen, jotta ne pysyisivät valkoisina. Värillisille puuvillatuotteille valitaan ns. color-pesuaine, jotta värit pysyisivät hyvinä. Hoito-ohjemerkin alla oleva viiva tarkoittaa pesukoneen varovaista mekaniikkaa. Silloin myös pyykkiä laitetaan koneeseen vähemmän kuin normaalimekaniikan ohjelmissa.

Alla olevaa logoa klikkaamalla pääset Mollan kotisivuille

Liina-kalalangalle on myönnetty Avainlippu-tunnus                                                                   tumblr_static_yl__logo

Esimerkkejä

Tässä esimerkkejä Molla kalalangalla toteutetuista töistä:

leolaukku_1 IMG_20150418_112359 10686802_922615711101162_2637478425807925917_n